Scandal

August 16, 2020 09:57

By

Zorka ima spisak OŽENJENIH! Jeleni NIJE BILO DOBRO! Sledi TUŽBA! (VIDEO)

Jelena Pešić i Zorica Marković u emisiji ,,Zadruga – Narod pita” došle su do žestokog sukoba, te je pevačica iznela imena za koje je tvrdila da su imali aferu sa atraktivnom zadrugarkom.
Slavoljupče ćuti! Jelena zna ko je Slavoljub, nisam ja bila sa čovekom! Svu garderobu si nosila njegovu u Zadruzi, firmiranu – pričala je Zorica.

– Ja nemam firmiranu garderobu, prosto nemam, jer nemam uslova da kupim! Ja sam nosila najnormalnije stvari, ali ne znam na koga ona aludira, ja stvari dobijam od porodice – odbranila se Pešićeva.
– Srđane, pozdrav! To si rekla Tomoviću, kad se oženio i dobio decu, opet je bio sa tobom – dobacila je Zorica.

KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Rat TANJA VIŠE NIKAD NEĆE VIDETI DECU! Stanija SE SVETI KRISTIJANU ZBOG BEBE! Zašto STOJA ŽIVI U PODRUMU!

– Nikada nisam bila sa oženjenim. To je dečko koji je oženjen iz Crne Gore. To je nešto kao što je Stefan Karić. Ja sam jako uvređena i povređna, molim te, nauči da ćutiš kada neko priča, ona dovodi nečije porodice u pitanje. To što sam ja imala momke sa kojima sa bila i sada su seoženili… Srđan je dečko sa kojim sam ja u dobrim odnosima, mi smo bili zajedno kada smo imali 20-tak godina, on sada ima svoju porodicu – ispričala je Jelena.

ZORKA: “STEFAN NIJE HTEO DA KAŽE DA SI SAMO BILA KR*SNUTA!”

– Sa Stefanom Karićem, postoji klip gde on kaže da ste se dogovarali da li ste bili u vezi ili niste, ti si posle dva dana iznela da ste bili u vezi, da ne bi bilo to da si ti bila kr*snuta i ćao, stalo ti je do toga da zavrtiš priču oko sebe! On je dečko kulturan i nije hteo da iznese, jer je poštovao – odbrusila je Zorica.
Jelena je potom tvrdila da će je zajedno sa pomenutim Srđanom tužiti Zoricu, jer je, kako je rekla iznela laži.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PRINTSCREEN