Zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića
Svet

December 25, 2022 11:15

By

Zvezdan Slavnić sinoć javno stavio tačku na brak: Zaljubio sam se u Anđelu, Ana izvini

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nerazdvojni su u Zadruzi

Kontroverzni učesnik ovogodišnje Zadruge, Zvezdan Slavnić svakodnevno privlači pažnju javnosti svojim postupcima. Nakon afere sa Aleks Nikolić koju nikada nisu priznali, sin legendarnog Moke Slavnića ovog puta je otišao korak dalje. Naime, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otkako je mlada Crnogorka ušla u Belu kuću su nerazdvojni.

Pročitajte: Moka Slavnić umešao poznatu glumicu u zločin koji je počinio njegov sin Zvezdan

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen

Zvezdan je pre nekoliko dana Matoroj u šiframa otkrio da mu se Anđela dopada, a kako su po ceo dan zajedno, spekulacije su počele kako unutar zidina u Šimanovcima tako i u javnosti. Juče je Slavnić priznao emocije prema Đuričićevoj, a ono što niko nije očekivao jeste i da mu ona uzvrati istom merom. Anđelin i Zvezdanov razgovor u radionici, tokom kog su se držali za ruke, šokirao je javnost.

– Moraću da nosim teret toga, nemam šta da kažem. Tu sam gde jesam – rekao je Slavnić Anđeli.

– Nisam očekivala da će do ovoga da dođe. Neprijatno mi je. Neću znati kako da saopštim svima odluku – govorila je Anđela, a onda je Slavnić preuzeo odgovornost na sebe i javno ostavio ženu.

Pročitajte: Ovome se niko nije nadao, Filip Car zaprosio Aleks – Roditelji zanemeli kada su čuli

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić tokom emotivnog razgovora sve vreme su se grlili i osmehivali, očigledno pokazujući koliko im je lepo u ljubavi, a bivši zatvorenik se u jednom trenutku obratio ženi objašnjavajući da je među njima gotovo:

– Izvinjavam se mojoj Ani i porodici i svima. Prvensveno Ani. Nisam ništa uradio, ali iz druženja sa Anđelom dobio sa emociju prema njoj. Moram da kažem ovo jer sam u trouglu gde me je sramota. Uradio sam lošu stvar iako se još ništa nije desilo. Emocije koje imam su kao da sam je prevario. Neće ništa biti od druženja, možda ću da joj držim ruku i zagrlim je i to je mera do koje ću ići. Glupo je dalje da pričam. Što se tiče Nove godine ne bih voleo da Ana dođe u Zadrugu i da se raspravljamo. Ne bih voleo da budem neiskren prema njoj. Desilo se ovo i šta da kažem – rekao je Zvezdan na šta se Anđela nadovezala.

Pročitajte: Aleks i Car u nikad većoj ljubavi – Najavili nešto zbog čega će Dejan i njena mama svisnuti

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen