Pomirenje Ane i Zvezdana
JEZIVO

March 10, 2023 10:17

By

Haos u Zadruzi: Zvezdan pred svima udarao Anu, evo kako je ona reagovala VIDEO

Zvezdan udario Anu naočigled zadrugara

Otkad je Zvezdanova bivša supruga ušla u Zadrugu, sukobi između nje i Slavnića ne prestaju. I dok ona svakodnevno iznosi prljav veš iz njihovog zajedničkog života, on pored nje uživa u vezi sa Anđelom, ali ni on ne propušta priliku da ocrni bivšu partnerku. A, ono što je upravo zgranulo sve je to što je Zvezdan udario Anu.

Pročitajte: Car prevario Aleks sa Majom – Nikolićeva pomahnitala od besa pa napala Filip, on joj uzvratio davljenjem 

Printscreen

Zvezdan je najpre javno ponizio Anu i progovorio o svojim brojnim prevarama, što je Ćučićevu izrevoltiralo do te mere da opet krene sa iznošenjem jezivih detalja torture iz zajedničkog života. U jednom trenutku Ćurčićeva mu je prišla jako blizu, što se njemu nije dopalo, a nakon toga je i javno usledio fizički obračun, jer je Zvezdan udario Anu.

– Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istesa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprodstavim i to je loše. Maju prosto ne sme da napadne i gubi samopouzdanje i to je mehur od sapunice i pritom joj ja nisam pretnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umešala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obavešten šta je sve rekao za mene i to je oličlenje tebe kao velikog beogradskog mangupa – govorila je Ana.

Pročitajte: Zvezdan doživeo novo pomračenje pa pretukao Anđelu – Đuričićeva se skamenila od straha VIDEO 

Printscreen

– Ti si vređala i mene i nju – dodao je Zvezdan.

– Mene ste vređali na pravdi Boga. Sad na reklama je prolazila pored nas i pevala pesmu, a mi je ne vidimo i ne primećujemo – govorila je Đuričićeva.

– Ja najbolje znam tvoj osmeh i tvoju sprdnju sa Majom i šta bi ti sa Majom – rekla je Ana.

– Da ga tako dobro zna ne bi ga pustila u rijaliti – ubacio se Janjuš.

– On je meni juče prvi put priznao da je švaler – otkrila je Ana.

– Sad k*njaš, znaš sve i svaku moju akciju. Ja sad slušam budalaštine. Ako tebe boli reci da te boli, nemoj mene da boli. Ti znaš ceo život da sam ja takav – pričao je Slavnić.

– Da li misliš da bih bila sa tobom da sam znala da si ti takav? Koliko puta si me prevario za 13 godina? – pitala je Ana.

– Mnogo. ja sam švaler, a ti nisi ku**a i zato sam bio sa tobom. Mnogo znači više od ta tri – odgovorio je on.

Pročitajte: Zvezdana hapse u Zadruzi – Anđelini roditelji podneli krivičnu prijavu zbog nasilja nad njom 

Printscreen

– Kad sam kod tebe kući u telefonu od tvoje mame našla poruku od devojke koja se zove Marija i kad si rekao da nećeš da ideš, šta se to veče desilo? To veče se desilo da sam uzela telefon i pitala te za to jako lepo, a ti si mi ispričao da niso otišao i napravio problem kako me nije sramota da uzimam telefon. Onda si me tri sata maltretirao – pričala je Ana.

– Vidiš koje je to govedo, juče priča, a sad ovo radi. Pitala si šta radi beogradski magup, ja sam te prevario 50 puta, a da nisi ni osetila. Dva puta, ne bi ni primetila da nisi inspektor kakav jesi – dodao je Zvezdan.

Ostatak njihove rasprave i to kako je Zvezdan udario Anu, možete pogledati u videu…

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM