Svet

February 24, 2022 10:04

By

Anastasija priznala da joj se dopada drug bivšeg dečka: “Ako se nešto desi, desi se!”

Pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je u emisiji “Ami G Show” i tom prilikom otkrila sve o svom nedavnom raskidu, ali i iznela neke tajne porodice Ražnatović. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jesu njeni odgovori u jednoj igrici.

Ražnatovićka je imala priliku da bira između poznatih muškaraca, a krajnji izbor pao je na košarkaša Bogdana Bogdanovića. Ona je tada priznala da Bogdana poznaje privatno, a voditelj se nadovezao:

– Anastasija je sada slobodna, ali nema povezivanja. Ako se nešto desi, desiće se.

– Nikad ne znaš, neću da uskačem sebi u usta – istakla je misteriozno Anastasija i dodala da je Bogdan sjajan dečko.

I to ne bi bilo ništa sporno da Bogdan već godinama nije u vezi sa našom uspešnom teniserkom Olgom Danilović, ćerkom proslavljenog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

Interesantna je i činjenica da je Bogdan i dugogodišnji prijatelj Miloša Teodosića, košarkaša za koga se šuškalo da je bio u vezi sa Ražnatovićevom po okončanju njene veze sa Kostadinom Terzićem.

U to vreme, Teo je igrao u Rusiji, a mlada pevačica je baš kada se pisalo o njihovoj vezi nekoliko puta putovala u zemlju u kojoj se nalazio Miloš. Nijedno od njih tada nije htelo niti da potvrdi, niti da demantuje da su u vezi.

Teodosić je sada u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin, sa kojom ima ćerku i sina.

PROČITAJTE: POTRESNO! Vedrana Rudan izgubila vid! Za sve kriva korona! Spisateljica otkrila sve detalje bolesti!

 

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN