svet

November 2, 2014 01:00

By

Tajči objavila dirljivo pismo na društvenoj mreži

tajci

Tatjana Matijaš Tajči  bila je mlada pevačica koja je predstavljala tadašnju Jugoslaviju na “Pesmi Evrovizije”, davne 1990.godine pesmom “Hajde da ludujemo” i zauzela je tada 7.mesto. Nedavno je Tatjana otvorila svoju dušu i na društvenoj mreži Fejsbuk objavila dirljivo pismo u kome se seće sebe i svojih muzičkih početaka.

– Bila sam zgodna, talentovana i marljiva devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvek otvorenog srca.

Želela sam voleti i dobijati  ljubav kroz muziku, verovala sam da će me, na neki način, pesma  zaštiti od emotivnih razočarenja.

Tu smo, moja ekipa i ja u studiju 1990 – slavimo izvrstan tiraž prvog albuma.

Prvo što pomislim kad vidim ovu sliku je ono pitanje: Šta bih rekla sebi kao 19-to godišnjoj devojci? “Veruj u sebe. Veruj da si dovoljno lepa, pametna, dobra. Veruj da si vredna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato što je moraš zaslužiti. Ne slušaj kad ti kažu  drugačije.”

Osobe na ovoj slici, sigurno svi prepoznajete:

Nikša Bratos”( gitarista Crvene Jabuke, aranžer i producent, Želimir Babogredac (tada vlasnik studija Rokoko u Bošnjacima, danas predsednik “Croatia Records-a”, Zrinko Tutuc  jedan od najjačih producenata u regiji danas, legendarni producent  Edwin Softictada, moj menadžer, danas menadžer drugim zvezdama.

…i ja (tada lutkica koja je želela svima udovoljiti, danas JA bez opravdavanja)

Napisala je Tajči pored slike na kojoj je ona zajedno sa “ekipom” iz 1990,godine

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content