svet

април 14, 2015 22:50

By

Ugostitelj Dinča sprema novi specijalitet: Konjska kobasica pod nazivom „Digni me, pao sam“!

Milan Dincic Dinca foto Ivan Vucicevic (3)

Poznati Grandovac Milan Dinčić Dinča nedavno je uplovio u ugostiteljske vode, a gastronomski šmek juga Srbije preneo je na Banovo brdo. U njegovim specijalitetima najviše uživaju srdenjoškolke kojima planira da uskoro obraduje novim specijalitetom, a o čemu je reč, otkrio je u emisiji „Ekskluziv“.

„Biće to kobasica od konjskog mesa pod nazivom `Digni me, pao sam`. Imaće neku đačku cenu“, izjavio je duhoviti Leskovčanin koji je otkrio da mu je kuvanje, pored pevanja, najveća pasija u životu.

Dinča je u Leskovcu, a kasnije i u Beogradu studirao hotelijerstvo, mada je dosta stvari o kulinarstvu naučio preko interneta.


AUTOR: Jasmina Jovičić

FOTO: Ivan vučićević