
Suzana Mančić nije spremna za udaju: Ne znam da skuvam pasulj i zavijem sarmu!
Suzana Mančić je poznata veliki gurman i, iako je dete Mađarice i Bugarina, ipak najviše preferira mediteransku kuhinju (pitamo se zbog koga?) i ništa ne ostavlja na tanjiru!
Popularna voditeljka priznala je da tokom letnjih dana više voli da jede laganiju hranu, poput salata, dok zimi uživa u masnoj i začinjenoj hrani.
„Hrana ne služi samo za zadovoljavanje apetita već me podstiče na maštarije. O kuvanju sam dosta naučila od moje, ali i Simeonove majke koja je poreklom iz Azije. Volim da spremam „letnji“ pasulj, onaj „zimski“ ne znam da pripremim. Ne znam ni da zavijem sarmu!“, priznala je Suzi na konferenciji o hrani „Food Talk“, gde je bila jedan od učesnika.
Voditeljka je otkrila i koji specijalitet bi najviše volela da proba:
„Ja sam u kineskom horoskopu majmun i stvarno sam pravi majmun, sve volim da probam. Jela sam puževe, žabe, sve moguće vrste ribe… ali još nisam imala priliku da jedem zmiju, a volela bih! Kažu da ima ukus piletine.“, otkrila je raspoložena Suzana.