

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Gost ovogodišnje konferencije bio je i Kris Vilijams, vlasnik i glavni kuvar restorana „Lucille’s“, Hjuston, Teksas, SAD koji je govorio o Kuvanju kao porodičnom biznisu i strasti.
Pogledajte njegovo predavanje:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!