Život Suzane Jovanović svet novine svet portal Ata images
svet

jun 18, 2015 12:00

By

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“

IMG_0850

Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanjakoja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.

Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.

Gost ovogodišnje konferencije bio je i Kris Vilijams, vlasnik i glavni kuvar restorana „Lucille’s“, Hjuston, Teksas, SAD koji je govorio o Kuvanju kao porodičnom biznisu i strasti.

Pogledajte njegovo predavanje:

Pogledajte još i:

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“

#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!