svet

December 3, 2016 21:06

By

Skromnost koja je oduševila sve: Ana i Bastijan kao sav normalan svet! (foto)

The wedding of Bastian Schweinsteiger and Ana Ivanovic in Venice at Palazzo Cavalli-Franchetti Pictured: Sebastian Schweinsteiger, Ana Ivanovic Ref: SPL1312298 120716 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Poznata srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger ne razdvajaju se ni kada idu u nabavku namirnica, što takođe iznenađuje, jer mnoge njihove kolege imaju kućne pomoćnice koje obavljaju ove poslove.

Njih dvoje sami odlaze po sve potrepštine, a ono što se iz njihove potrošačke korpe može videti jeste da piju vodu koja važi za najskuplju.

A photo posted by Ana & Bastijan Švajnštajger (@ana_schweinsteiger) on

Svetski paparaci uslikali su poznati par dok je izlazio iz jednog marketa, gde je šopingovao skoro čitav sat.

Dok su išli ka automobilu, Bastijan je gurao kolica sa namirnicama, a Ana ga je pratila u stopu. Njih dvoje su sve vreme ćaskali i smejali se, a Bastijan je nešto objašnjavao svojoj suprugi. Ana i njen suprug su bili opušteno obučeni, u trenerkama, dok su se od hladnoće štitili jaknama. Svi koji su ih videli prokomentarisali su da su veoma fini, da se ponašaju kao sav normalan svet, ali i da deluju veoma zaljubljeno.

Inače, poslednjih dana se pisalo da planiraju proširenje porodice, što je potvrdio i Uli Henes, fudbalski stručnjak iz Nemačke, novi-stari predsednik Bajerna iz Minhena.

“Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zainteresovan za fudbal”, objasnio je Henes, a i Bastijan je na pitanje novinara da li će uskoro ostvariti san supruge Ane, koja sanja veliku porodicu, uz neizbežan osmeh poručio sledeće:

“Uskoro. Sve ćete znati uskoro!”

IZVOR: alo.rs

FOTO: guliver/splashnews, instagram