svet

December 26, 2019 15:00

By

Zvanično razvedeni! Anabela opet slobodna žena


Anabela i 11 godina mlađi Andrej Atijas i zvanično razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, bez pompe i skandala koji su poslednjih godina pratili njihov brak.

Pevačica je pored Bosanca, kako se navodi, prošla pravu agoniju i godinama je krila koliko je muke i bola trpela u sedmogodišnjem zajedničkom životu sa Andrejem, koji je u više navrata prekidala, ali mu se uvek vraćala, prvo zbog zajedničkog deteta – ćerkice Blankice, a onda i zbog emocija, koje ni danas nisu skroz iščezle.

Tek pre tri meseca, kada je rešila da definitivno prekine brak sa Atijasom, Anabela je progovorila koliko joj je teško.

“Ovo je prvi put da govorim o razvodu uživo. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo. ja mor5am da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan muškarac nije osvajao tako kao on”, istakla je ona u jednoj emisiji u septembru ove godine.

Početkom ovog meseca saznalo se da se Atijas leči od alkoholizma na jednoj privatnoj klinici u beogradu i da je Anabela njegova glavna podrška u svakom smislu, kao i da plaća njegovo lečenje.

U zgradi suda Anabela i Atijas su juće nekoliko minuta pre 14 časova zajedno stigli u pratnji advokata. Pevačica je došla bez trunke šminke, u tamnoj odeći, verovatno zato što sahranjuje brak u koji je do skoro verovala, dok se Andrej opredelio da pred sudiju izađe sa šeširom.

Popeli su se stepenicama do sudnice na drugom spratu i dok je Anabela strpljivo sedela čekajući da ih pozovu kada njihov proces dođe na red, Andrej se nervozno šetkao hodnikom i u jednom navratu prisluškivao na vratima sudnice šta se dešava iza njih.

Par se pred sudijom zadržao manje od pola sata, a sve su se lako dogovorili.

“O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. ovo je bilo neobično suđenje kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima i dalje prisutne, koliko god problema da su imali. međutim, alkoholizam je, kao i u mnogim slučajevima razorio porodicu”, rekao je izvor.

Po okončanju braka, Anabela je poslala Andreja da plati troškove suđenja, a ona je ostala u sudu da ga sačeka. Iz suda su izašli zajedno i uputilli se ka parkiranom belom automobilu, kojim su se zajedno odvezli.

Povodom ovih glasina Anabela se nije oglašavala dok je Atijas potvrdio sve i naglasio:

“Mi smo najbolji prijatelji za ceo život.”

AUTOR: svet

FOTO: svet