Svet

July 20, 2020 20:00

By

Sloba BESAN na Đanija! “IZDAO si me zbog Kije!”

Kijina i Đanijeva nova pesma je u poslednjih nekoliko dana u vrhu trendinga, pa nas ne čudi što Kristina često provodi vreme sa Đanijem i Slađom, baš su se zbližili! Međutim, to je i te kako zasmetalo Slobi Radanoviću koji je već tri godine kućni prijatelj sa Đanijevom porodicom, pa sada oseća kao da su mu zabili nož u leđa, piše STAR!

SLOBA LJUBOMORAN, KIJA PREČA ĐANIJU!

„Sloba se nije bunio kada je Đani snimio duet sa Kijom, čak ga je i zvao i pohvalio mu pesmu, ali se nije nadao da će oni postati toliko bliski. Problem je nastao kada je hteo da se vide, međutim, Đani nikako da nađe vreme za druga. To Slobi baš smeta! Pa on ga je stalno zvao kada je bio u pritvoru, nudio mu pomoć, baš se postavio prijateljski… A, onda je video kako Đani i Slađa uživaju sa Kijom na nekom privatnom splavu i baš se smorio!”, priča izvor za STAR i dodaje:

„Baš je ljut! Nije mogao da veruje da Đani ne može da odvoji vreme da se sa njim vidi na sat vremena, ali zato može ceo dan da provede sa Kijom i društvom. Nije hteo uopšte ništa da mu kaže, ali je prokomentarisao da mu je žao što je tako ispalo. ‘Neka se druži sa kim hoće, ja nikada nisam dao za pravo sebi da naređujem prijateljima da biraju između Kije i mene. Ali zna koliko puta sam ga zvao, možda sam i dosadan bio. Rekao sam mu čim nađe vremena da idemo na ručak, bio sam spreman da otkažem sve obaveze da se vidim sa njim, a onda vidim kako on ceo dan bleji na splavu… Nema veze, sad znam ko je preči!’, požalio se Sloba, a to je došlo i do Đanija koji ga je odmah zvao da se opravda, ali mu se Sloba nije javio što je Đaniju bio potvrdan odgovor da je Radanović ljut. Videćemo da li će ostati na ovome ili će se ipak pomiriti!”, završava izvor za STAR.

Sloba je inače pre nekoliko dana stavio i stori na instagramu gde je pisalo ‘Nekim ljudima daš prst, a oni bi da ti otkinu ruku!’ Možda se ovo odnosilo upravo na njegovo prijateljstvo sa Đanijem!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR