scandal

July 10, 2020 19:00

By

OVO KRIJE: Lukasu je Milica Pavlović neostvarena ljubav!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Aca Lukas i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da nije smuvao Milicu Pavlović!

DUGO JE POKUŠAVAO DA JE OSVOJI!

Njih dvoje su se zbližili kao kolege i prijatelji kada su prošle godine snimili duet Kidaš me, međutim, Lukasovi ortaci tvrde da on od tada priželjkuje da osvoji mladu pevačicu, dok ona sa druge strane ne pokazuje nikakvo interesovanje tog tipa!

„Milica u javnost iznosi samo detalje koji se tiču njenog posla! Trudi se da se ništa ne sazna o njenoj privatnosti, ne voli da se eksponira, posebno ne o vezama i partnerima”, objašnjava izvor SCANDALA! i nastavlja:

„Aca opet nema problem s tim! On uvek javno kaže ko mu se sviđa. Doduše, za Milicu nije pričao medijima, samo je tada kad su izbacili duet rekao da je ona izuzetno vredna, talentovana i profesionalna, a sad se poverio ortacima da mu je ona tiha patnja! Čak je rekao da ga podseća na Danijelu Vranić u koju je bio zaljubljen kao jako mlad, a s kojom takođe ima duet, pa veruje da bi mu Mica vratila mladalačku energiju. A da li će ona pasti na Acu, ne znam! Opasna je Mica”, završava izvor za SCANDAL!.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-otkriva-koga-luna-dovodi-u-stan-i-zasto-strepi-od-susreta-sa-markom-dzehverovici-na-meti-albanaca-video/

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!