Scandal

July 13, 2020 15:00

By

Porodična DRAMA se nastavlja! Anabela i Luna PREKINULE kontakt nakon FINALA?!

Pevačica Anabela Atijas je u superfinalu “Zadruge 3” osvojila je visoko 4. mesto, a noć posle završnice rijalitija u velikoj ispovesti otkrila je šta ju je dočekalo napolju i kakav odnos sada ima sa ćerkom Lunom Đogani.

ANABELA: „SA LUNOM VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTO”!

„Neobjašnjivo je to koliko sam čudno srećna, rasterećena, ne znam… Ne mogu uopšte da nađem prave reči da opišem to. Suze radosnice mi idu, ali ovaj put stvarno nemamnikakav teret na srcu. Uradila sam nešto što mi je bilo jako neophodno za dalji život i ove ljude kojima sam ostala dužna svega, i pažnje i ljubavi… Šta su sve jadni izgubili za ove tri godine pored mene, jer sam bila previše fokusirana na „Zadrugu“ , započela je Anabela i dodala:

„Znala sam da Blankica ima tatu koji brine o njoj, ali za Ninu sam baš brinula, mislila sam da sam je izdala, ali sada imam utisak da smo bliže nego ikada! Mnogo sam ponosna kako su se držali, oni su uz mene i to me raduje. I nisam bila uopšte svesna koliko su ljudi bili za mene, patili zbog mene i prosto ne znam.”

Pevačica se potom osvrnula na svoj odnos sa Lunom, koji se u „Zadruzi” često menjao.

„Ne znam da li me je zvala i pisala, čekajte da proverim… Od juče, od finala, nismo imale nikakav kontakt. Pisala je Nini. Nisam ni posebno očekivala da će praviti kontakt ponovo neki sa mnom, ja osećam da sam ja nju izgubila, najiskrenije. To me je ubijalo zadnjih dana, jer sam svesna da smo izgubile bliskost. I tamo u “Zadruzi” pristala sam da s njom odem na Rajsko ostrvo, jer sam znala da nam je to možda poslednja prilika da budemo tako bliske, same i ono što smo nekada bile. To što priča je jedno, a radi drugo… Ali ne osuđujem je, ima pravo da radi šta želi. Neke stvari treba pustiti. Ja hoću sad da se posvetim svojoj porodici ovde, da njima nadoknadim, a Luna ima sada neko svoje okruženje u kom se bolje oseća.”, otkrila je Anabela za Pink.rs

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević