Scandal

October 1, 2020 12:25

By

Sonja i Lukas na ISTOM MESTU, u ISTO VREME! Da li je ovo slučajnost ili…?

Aca Lukas bio je specijalni gost na jednoj romskoj svadbi u Rimu, a u isto vreme u večnom gradu boravila je i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović i njihova devetogodišnja ćerkica Viktoriju.

Palo pomirenje?

Naime, Lukas je pre nekoliko dana pevao na glamuroznoj romskoj svadbi u Italiji, a domaćini su mu navodno rekli da može sa sobom da povede koga god želi jer će oni snositi sve troškove. Kako se šuška, Lukas je odlučio da putovanjem počasti bivšu ženu Sonju i njihovu ćerkicu, a ove navode dodatno je podgrejala slika koju je Vuksanovićeva objavila na svom Instagram profilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) дана

Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom došao u Rim, ali je na svadbu nije doveo. Mada, i on je pevao samo sat vremena. Verovatno je ona za to vreme ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi – rekao je za Informer Lukasov prijatelj koji je takođe bio na veselju u Italiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана

Podsećanja radi, Aca i Sonja venčali su se 2010. godine, ali su nakon sedam godina braka ipak odlučili da svako krene svojim putem. Njihov razvod bio je poprilično buran i trajao je čitave dve godine. Ipak, pored svih skandala koje su imali, Lukas je uvek govorio da je Sonja žena koju je najviše voleo u životu.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ