Star

December 22, 2020 16:45

By

Neca tiktoker OČAJAN! Moli Drvo da mu ispuni samo ovu ŽELJU!

Nenad Lazić poznatiji kao Neca Tik – Tok u suzama je otišao do rajskog vrta kako bi zamolio Drvo mudrosti da mu pomogne da spremi rođendanski poklon za Milicu Kemez.

Neca moli Drvo za pomoć!

Naime, zadrugar je od Drveta tražio da omogući Milici Kemez i Bori Santani da noć provedu na Rajskom ostrvu, a za uzvrat je bio spreman da uradi sve što se od njega bude tražilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Kemez (@milicakemezofficial)

Drvence molim te pomozi mi, ja hoću da spremim Milici i Bori poklon. Šta god treba ću uraditi, dobio sam mali budžet juče i nisam mogao da joj napravim tortu. Molim te Drvence, ja mnogo volim i Milicu i Boru, u njega sam čak i zaljubljen. Ja mogu samo sa tobom iskren da budem. Meni su rekli da su moji tužili Boru, a ja to ne želim da oni vode moje bitke – kroz suze je govorio Neca.

Ko ti je to rekao? Neco, biće vremena za tajne zadatke – odgovorilo je Drvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana)

Odričem se nedeljnog honorara, samo ako možeš da mi pomogneš. Hvala ti Drvence, molim te da to bude u roku od sata, da to spemim sve. Molim te Drvence. Ja nisam izmislio da sam zaljubljen u Boru, nisam izmislio da sam homose*sualan, ali jesam da me je on provocirao, ali Drvce ja mnogo volim Milicu molim te mi se javi – govorio je Neca.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ