aca lukas
Star

May 25, 2021 13:00

By

Aca Lukas DOGODINE na Evroviziji? Za takmičenje bira ROK PESMU?!

Iako je Evrovizija tek završena na društvenim mrežama se uveliko polemiše o tome ko bi iduće godine mogao da nas predstavlja na pomenutom takmičenju, a ime koje se najčešće može čuti jeste – Aca Lukas.

Lukas bolji od Italijana?

Kada je video muzički stil ovogodišnje pobedničke pesme, Lukas je navodno je dobio želju da se i sam oproba u najpoznatijem muzičkom takmičenju.

Kada je video muzički stil ovogodišnje pobedničke pesme koju je izvela italijanska grupa Maneskin, Aca je rekao da bi on mogao da ponudi još bolji fazon. On se proslavio kao pevač folk muzike, ali svi znaju da je on prvenstveno roker i da je s tim žanrom zakoračio u šoubiznis – rekao je za Alo izvor blizak pevaču i dodao:

Kad je video da ga spominju kao evrovizijskog učesnika Aca se u prvi mah nasmejao, ali ubrzo dobio i realnu želju da se oproba u tome. Do sada ga nisu preterano interesovali ovakvi spektakli, ali sada je dobio veliku i realnu želju da baš na ovakvoj smotri pokaže koliko može i šta sve zna. Posebno je zainteresovan da otpeva pesmu u rok maniru sa tvrđim zvukom i aranžmanom jer je takve muzike željan godinama unazad – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ