Majka Miloša Biković
Svet

September 24, 2021 10:04

By

Planule VARNICE između Severine i Bikovića?

Ono o čemu maštaju sve produkcije – da na istom projektu okupe tri najveće internacionalne zvezde iz našeg regiona – uspela je jedna srpska kladionica novom spektakularnom serijom reklama. Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija našli su se na setu, koji je trajao 20 sati, a uživali su i oni i cela ekipa.

Planule VARNICE kod Seve i Miloša

Bila je očigledna radost Šerbedžije i Bikovića što rade zajedno, šalili su se između sebe i sa svima ostalima, atmosfera je bila fenomenalna, a to se vidi i u finalnom proizvodu. Siguran sam da ćemo ih vrlo brzo gledati u nekom filmu zajedno. Da se i ja našalim, gledao sam kako se rađa nova ljubav – kaže izvor sa seta i priznaje da su očite bile simpatije između Bikovića i Severine.

Iako je na snimanja došao iz Moskve i rekao da je umoran, kod Miloša se to ni najmanje nije videlo. Mnogi govore za njega da je arogantan, ali to nema veze s istinom. Iako je najveća zvezda u Srbiji i Rusiji, neverovatno je pristupačan i nađe vreme da sa svima porazgovara. Posle svakog kadra išao je da gleda šta je snimljeno, davao je svoje sugestije i predloge režiseru, jasno je da ga taj posao veoma zanima i da ćemo ga uskoro videti u toj ulozi na nekom velikom filmskom projektu. – otkriva izvor.

– A Severina prosto zrači nekom ludačkom energijom, kad uđe u prostoriju, svi zaneme. Neverovatna žena. U reklamama nosi fenomenalne kreacije, pa je dosta vremena provodila u garderobi. I njoj je bilo stalo da sve bude savršeno iako nije glumica – kada bi režiser označio da je uhvatio pravi kadar, ona je insistirala da se ponovi još nekoliko puta, iako je pre toga snimala sedam-osam sati – kaže izvor i dodaje da su se posle snimanja Seve i Biković zapratili na Instagramu, a da su uskoro imali i novi susret i to daleko od kamera, na letovanju.

FOTO: RAJKO RISTIĆ