Crna magija
Svet

October 6, 2021 12:10

By

Na čemu je bila Nada Topčagić sinoć? Žestoko PROZIVALA Nedu Ukraden, nije mogla da POVUČE RUČNU!

Nada Topčagić napala je kolegincu Nedu Ukraden jer nastupala tokom pandemije, iako je tvrdila da nije. Nada je bila preterano euforična jer koleginicu uhvatila u laži, a mnogi su se zapitali na čemu je bila, pa nije mogla da povuče ručnu za prozivkama. Nada se zakačila na nju nekoliko minuta vikala: „Opa, lagala si”!

Na čemu je bila Nada Topčagić sinoć?

Fijasko je počeo kada se Neda Ukraden izlanula da je tokom pandemije, nastupa u rodnom mestu Tome Zdravkovića, Pečenjevcima, za njihovu seosku slavu Svetog Iliju. Nada je odmah skočila na koleginicu, a u narednim minutima niko od gostiju Ogenjena Amidžića, nije mogao da dođe do reči

Opa, ipak si pevala! Opa, a rekla si da nisi! – vikala je Nada.

Neda Ukraden je pokušala da obajsni da su je specijalno za tu priliku pozvali u Pečenjevce, ali nije uspela.

Pevali si ne može da kažeš da nisi! Opa, Nadica ti ipak imala jedan nastup. Sram te bilo. Bravo pa ti si pevala u Pečenjevcima. Ipak si pevala – preklopila je Nada Topčagić i non stop ponavalja „Pevala si”!

Mnogi smatraju i da je Nada aludirala i na to što je Neda ranije tvrdila i da nikad ne nastupa na trgovima.

Žestoko PROZIVALA Nedu Ukraden, nije mogla da POVUČE RUČNU!

Nada je i ranije davala izjave kojima isticala da niko ne treba da nastupa tokom pandemije, i stalno se osvratala na kuknjavu pojedinih kolega koji su se zbog otkazanih nastupa našli u teškoj finansijskoj situaciji.

Svi kukaju, a i dalje sede kod kuće. Ja bi tim mojim kolegama koje su se razbacivale skupocenim automobilima, markiranom garderobom i ekskluzivnim letovanjima poručila da zavrnu rukave i počnu da rade nešto – izjavila je Topčagićeva za STAR.

Lepo je Lepi Mića rekao, tezga na pijaci, voće i povrće, pa da prodaju da prehrane porodicu. Ništa danas nije sramota raditi. Moraju od nečega da krenu, jer od pevanja nema ništa u narednom periodu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ