miss srbija 2021
Svet

October 22, 2021 17:00

By

Pogledajte kandidatkinje za najlepšu devojku SRBIJE! Sutra glasanje za MISS Srbije na našem portalu!

“Miss Yu kompanija” na čelu sa vlasnicom licence Vesnom de Vinčom sredinom novembra organizuje finale izbora za Mis Srbije. U završnici su se našle 22 devojke iz svih krajeva zemlje, a portal svet-scandal.rs vas detaljnije upoznaje sa kandidatkinjama. Do sada smo predstavili 16 kandidatkinji na veliko glasnja vas očekuje sutra na našem portalu. U tekstu koji ćemo obajviti, pored slika kandidatkinja imaćete opciju za glasanje, pa će tako moći da podržiti devojku koju smatrate da je najlepša.

kandidatkinje za najlepšu devojku SRBIJE!

Do subote imate priliku da vidite fotografije i kratke biografije devojka koje se bore za titulz najlepše. Juče smo predstavili deo kandidatkinja, kao i prethodnih dana, a danas vam predstavljamo još šest potencijalnih misica.

 

17. MIRJANA STOJANOVIć ima 27 godina. Rođena u Novom Sadu, živi u Čurugu. Moto: Život uvek treba gledati sa pozitivnije stane i boriti se za svoje želje i snove.

MIRJANA STOJANOVIC

 

18. NATASA PILIPOVIĆ  26 godina. Rođena u Vrbasu, živi u Beogradu. Životni moto: If you can dream it, you can do it.

NATASA PILIPOVIĆ

19. VALENTINA MORAVČEVIĆ ima 17 godina. Rodom je iz dva sela u Mačvi, Zminjaka i Dublja. Živi u Šapcu. Ide u školu primenjenih umetnosti. Moto: Svi naši snovi se mogu ispuniti, ako imamo hrabrosti da ih pratimo.

VALENTINA MORAVČEVIĆ

 

20. VENERA STANISAVLJEVIĆ 17 godina. Rođena u Beogradu. Pohađa četvrtu godinu ugostiteljsko-turističke škole u Nišu. Smer turističko-hotelijerski tehničar. Životni moto: Ako ti život ponudi limun, napravi od njega limunadu.

VENERA STANISAVLJEVIC

 

21. EMILIJA ZARIĆ 18 godina, iz Gornjeg Milanovca. Student prve godine Akademije strukovinh studija u Beogradu. Moto: Da bi uspeo u nečemu, prvo moraš verovati da možeš.

EMILIJA ZARIĆ

 

22. JELENA ZOGOVIĆ, 17 godina. Rođena i živi u Kruševcu. Pohađa Srednju ekonomsku školu, smer komercijalista. Životni moto: Ko hoće nađe način, ko neće, nađe izgovor.

JELENA ZOGOVIĆ,

FOTO: Art utopia foto studio - Zoran Mirčetić