Scandal

October 22, 2021 20:22

By

Nagrada „Beogradski pobednik” BOTOMIX-u – inovativnom proizvodu iz kozmetičke linije HERBA SVETA!

HERBA SVET COSMETICS BEAUTY LABORATORY je ime za koje će se tek čuti! Kompaniju Herba svet ne treba mnogo predstavljati – dovoljno je samo reći „FemiSan A”. Herba svet cosmetics beauty laboratory je deo kompanije koji će napraviti revoluciju u kozmetici i anti-agingu.

Nagrada „Beogradski pobednik” BOTOMIX-u!

Tim stručnjaka iz Herba sveta, na čelu sa magistrom biologije Natalijom Nedeljković, poslednjih godinu dana stvarao je inovativne formule za kozmetičke preparate, iz kojih se izdvaja BOTOMIX SERUM! U ovoj formuli objedinjena je vekovna tradicija, kroz miks lekovitog bilja koje snažno regeneriše i štiti, uz nezaobilazne sastojke savremene kozmetologije, kao što su hijaluron, peptidi miorelaksantnog, regenerativnog i zaštitnog dejstva i, kao finalni detalj, zlatne čestice. A kruna svega je kvalitet proizvoda Herba sveta, koji su svoje korisnike pronašli širom sveta.  Trenutno u Dubaiju na Globalnom sajmu, BOTOMIX SERUM, ali i drugi proizvodi Herba sveta – rame su uz rame sa svetskim brendovima!

Beogradskog Pobednika za 2021. godinu za inovativni proizvod moderne kozmetike – BOTOMIX SERUM – preuzeli su 20. oktobra 2021. godine Snežana Petrović, suvlasnik kompanije i Pavle Nedeljković, dizajner njegovog vizuelnog identiteta.

AUTOR: PROMO

FOTO: PROMO