Muž Nade Obrić svet portal svet
Star

November 9, 2021 17:00

By

POTRESNO! Nada Obrić o Marinku: „Ubrzo ću za njim, UMORILA sam se”!

Nada Obrić se s Marinkom poslednji put čula krajem septrembra ove godine, kada su dugo razgovarali i ništa nije naslućivalo na tragediju. Ona je iskreno rekla da je predosećala da će Marinko doći na njenu sahranu, a sada kaže da će se uskoro sastati sa Marinkom.

Nada Obrić o Marinku!

Nada Obrić je rekla da je skamenjeno, uplašeno i ljuto primila vest o smrti Marinka Rokvića.

Ja sam bila tamo gde sad odlazi Marinko. Vratila sam se, ne znam kako… A tamo je toliko lepo da ne postoje ljudske reči koje bi to objasnile. Da je meni bilo žao što sam se vratila. On je tamo među anđelima, sigurna sam. Neću moći zbog situacije da mu odem na sahranu, ali sam sigurna da ću ubrzo za njim i da će me on tamo sačekati. Umorila sam se od svega… – izjavila je u suzama Nada Obrić, prenosi Puls online.

MArinko Rokvic

To je kolega sa kojim sam mnogo radila i koga sam baš mnogo volela i poštovala. To je jedan, pre svega dobar čovek, veliki gospodin… Kad god sam čula da treba da radim sa njim, beskrajno bih se obradovala. Nažalost i sama sam u nekoj situaciji i očekivala sam da će on meni doći na sahranu.  – rekla je Nada i izjavila najdublje saučešće njegovoj porodici.

Nada je toliko bila šokirana da isprava nije prihvatila vest o Marinkovoj smrti.

Šta se dešava? Hoće li da prestane ova crna godina? Ne uključujem telefon do šest sati da ne bih čula nešto ovako. Daće Bog da se prekine ovo crnilo oko nas – rekla je Nada Obrić.

Uopšte neću da prihvatim ovo. Neću. Ne mogu. On je otišao kod anđela, a nama ostavio njegovu muziku – rekla je Nada Obrić.

NAda Obric

Za nju koja je iz Sarajeva, Marinko Rokvić će uvek biti najbolji izvođač sevdalinki.

Mislila sam da sam pobrkala, da nisam dobro pročitala. Mnogo smo radili zajedno, on je jedan neviđen gospodin, tih, miran, staložen. Sa Bilkićem je po meni bio najbolji izvođač sevdalinki, imao je toplinu u glasu koja miluje dok peva. – ispričala je Nada.

FOTO: RAJKO RISTIĆ