Svet

February 19, 2022 10:00

By

ZBOG NJEGA ne skida osmeh s lica! Život Milice Pavlović začinila sočna vest! Čestitke stižu sa SVIH STRANA (FOTO)

Milica Pavlović hvalila se na sva usta kako je položila vozački ispit, ali koliko vidimo i dalje ne sme da sedne sama za volan. Pre više od deset godina pevačica je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći, posle koje je morala da ide na dve operacije a dugo je nosila i metalnu šipku u ruci.

Počastila se! Milica Pavlović posle crvenog pazarila i beli Range Rover

Foto: Rajko Ristić

Nakon nesreće, Milica ima neverovatan strah od vožnje, koji po svemu sudeći još nije prebrodila – i dalje ima ličnog šofera.

PROČITAJTE: Tajna ljubavna drama Milice Pavlović: “Doživela sam najveću izdaju!“

Foto: Rajko Ristić

Pevačici nije bitno samo ko je vozi, nego i šta vozi

Pre samo godinu dana, Milica se pohvalila svojim novim četvorotočkašem, marke Range Rover, u crvenoj boji, čija cena iznosi 60.000 evra. Međutim sada je kupila noviji model iste marke, ali bele boje koji takođe izgleda skupo i luksuzno. Budući da je u Beogradu teže naći parking nego položiti vožnju, a i pevačica je poznata po kašnjenu, da nema vozača verovatno je ne bi toliko viđali na TV-u. S druge strane, razumljivo je što ga je angažovala, jer u ovolikim štiklama ni bajsem ne bi mogla da upravlja, a kamoli ovakvom mašinom.

Milica je, čini se, presrećna zbog nove opasne mašine u kojoj ćemo je viđati naredni period. Mnogi su joj čestitali na ovoj velikoj investiciji, ali pravo iznenađenje bi bilo kada bismo i pevačicu jednom prilikom, uslikali za volanom budući da ima vozačku dozvolu. Ko zna, možda je baš to njen sledeći korak…

PROČITAJTE: Saša Vidić ponovo proziva! JK, Milica Pavlović, žena poznatog pevača… Nikoga nije štedeo!

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE: 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images