Star

March 20, 2022 14:15

By

Breskvica pokazala ko je zvezda, a onda joj se pridružio Mc Stojan! Moćni dvojac pokorio Evropu! (FOTO)

Nakon raskida sa dečkom i nekadašnjim saradnikom Vojažom, dugo se nagađalo da li će Andjela Ignjatović Breskvica uspeti da nastavi uspešnu samostalnu karijeru. Breskvica je na sinoćnom nastupu u diskoteci “Teatro” u Esenu definitivno pokazala da može i da želi!
Breskvica je na binu izasla sat iza ponoći, kada je pred oko 700 gostiju otpevala svoj hit “Bon Vojaž”. Na binu joj se pridruzio i kolega MC Stojan sa kojim je otpevali duet “Zivot si moj”, koji je publika u Nemačkoj pevala sa njima u glas. Vidno uzbuđena, ali i odlično raspoložena Breskvica nije krila pozitivne utiske:

Privatna arhiva

– Drago mi je da počinjem svoj nastup u Evropi na ovaj način. Publika je sjajna i vidi se da su se ljudi ovde uzeleli izlazaka i provoda. Bila sam na početku nervozna ali to je ona pozitivna trema dok ne izadjem na binu. Kada sam čula kako publika u glas peva moje pesme, treme više nije bilo – rekla je s ponosom ova mlada zvezda.
Breskvica je otpevala i hitove koje je snimila sa Vojažom kao i par pesama svojih kolega. MC Stojan se džentlmenski potrudio da se njegova koleginica odlično oseća i opusti na bini nakon čega se povukao i ostavio prostor svojoj mladoj koleginici. Breskvičin nastup na bini pratio je njen dečko koji je svo vreme snimao i slikao.

Privatna arhiva

Privatna arhiva

Pročitajte: Pre fatalne Danijele, voleo je prelepu koleginicu! Evo kako danas izgleda bivša žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: Privatna arhiva