Star

March 26, 2022 15:00

By

“Ne mogu da dođem i kažem – ‘Hajde, ženi me’! Evo ko tera Aleksandru Mladenović da se UDA!

Pevačica Aleksandra Mladenović veoma retko govori o svojim emotivnim izborima, a kako ističe, trenutno nema izabranika jer se i dalje nije pojavio “gospodin savršeni”. Otkako je raskinula vezu sa Mihajlom Šaulićem, paparaci je nisu uhvatili ni sa jednim muškarcem, ali čitava porodica priželjkuje da što pre stane pred oltar i podari im unuke.

– Baba nas zamišlja da smo već za kupus spremne. Stalno nas tera kao: ‘Ajde, udajte se’, pa nam govori: ‘Ma, nema ništa od vas, gotovo, nikad se nećete udati’. To je moja baba, baš je zmaj i stalno nas pritiska zbog udaje. Njoj je bitno da mi što pre rodimo decu, da ona uživa u njima dok je živa, da imamo svoju porodicu – rekla je pevačica medijima i dodala kako razume svoju baku koja je glavna u kući, ali da trenutno ne može da joj ispuni želju, već onda kada pronađe  srodnu dušu.

– Pošla sam nekim drugim putem, počela da gradim karijeru, preselila se u Beograd, nije mi još prioriret da se udam i da rađam decu. Nije da ne želim, ali ne mogu da naručim dečka i da mu kažem: ‘Ajde, ženi me’ – iskrena je Mladenovićeva za Grandonline.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović zbog KORONE neće moći da PEVA?

Pevačica se pre nekoliko meseci suočila sa virusom korona, a pre toga i sa hormonskim disbalansom, zbog čega je publika bila veoma zabrinuta.

– Često mi pada imunitet, često menjam vremenske zone, često sam ne znam ni sama gde, tako da mi infuzija uvek pomogne – rekla je za Grandoline, a nedavno je o svom zdravstvenom problemu govorila u jednoj zabavnoj emisiji.

– U jednom periodu imala sam mnogo stresnih situacija koje su dovele do hormonskog disbalansa u mom telu. Zbog toga sam se ugojila devet kilograma, a zatim upala u depresiju. Javnost je brže bolje odmah osula paljbu po meni, govorili su kako sam se izbotoksirala. Nisam mogla ponaosob da se objašnjavam da nisam ubrizgavala botoks – objasnila je Aleksandra u Amidži šou.

Pročitajte: Rada u rodnom selu Četereže! Objavila sliku sa traktorom, a onda se pohvalila TATOM Radetom! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković