Scandal

March 26, 2022 21:00

By

Zolinoj majci POZLILO zbog Miljane Kulić! Ovaj surovi trenutak je bio ključan da je zamrzi!

Otkako se u „Zadrugu” po ko zna koji put vratila diskvalifikovana Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola na korak je da se pomiri sa njom, makar i bili u prijateljskom odnosu. U staru dramu sad je upleten i Nenad Macanović Bebica, kojeg je Nišlijka dovela do suza, upravo zbog emocija koje i dalje gaji prema Zoli.

Miljana Kulić

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Mnogi navijaju da se oni pomire, ali Lazar se za sada opire njenim izlivima nežnosti, napadnim poljupcima i zagrljaljima, s obzirom na to da je umalo izgubio oko, kada ga je Miljana pre nekoliko meseci ubola štiklom posred čela.

Komšinica Zoline majke je redakciji ,,Sveta“ do detalja opisala kako se Bosa oseća.

Pročitajte: POTRESNO! Marija i Siniša neprepoznatljivi! Bolesni došli da isprate Miljanu na operaciju! (FOTO)

RAJKO RISTIĆ

 – Nesrećna žena strahu da će se njen sin vratiti Miljani koja ga je umalo na spavanju umalo ubila. Majka mu nikada nije branila sa kim će da se zabavlja, dobra je bila i mala Nevena, a pre bi i razvratnu Deniz prihvatila, nego Miljanu koja samo čeka da mu zagorča život. Bosi je pozlilo kada je videla da mu se približila, samo moli Boga da Zola bude karakter i jednom za svagda je otera od sebe. A onaj Bebica je samo paravan, to nam je svima jasno. Bosiljka je Miksi zamrzela onog dana kada je njenom sinu palila sveću na groblju i sve to snimala. Cela Derventa je uz Bosu, samo da nam ne pade u ponor, a to će se desiti, ukoliko joj se sin jedinac pomiri sa Kulićevom, koja nije pri sebi. Čim dođe sa posla, pred ekranom je, kuka i plača kad ih vidi zajedno – ističe komšinica za Svet.

View this post on Instagram

A post shared by @lazar.colic.zola

Pročitajte: Lepa Lukić u suzama! Kolega kog najviše voli, sada se bori sa kancerom!

AUTOR: SVET

FOTO: Printscreen