Svekar Mirke Vasiljević Svet portal, Svet novine
i to se dogodilo

September 10, 2022 21:15

By

Kraj: Vujadin Savić je ostavio, šta će Mirka reći na ovo

Odluka Vujadina Savića promeniće život porodici u potpunosti…

Popularni par, Vujadin Savić i Mirka Vasiljević godinama žive na relaciji Beograd – grad u kojem Vujadin igra. I deca su navikla na takav način života, o čemu je glumica nebrojano puta govorila. Međutim, kako su se pre godinu dana po četvrti put ostvarili u ulozi roditelja, došlo je vreme da nađu svoju bazu jer je sve teže postalo putovati sa četiri mala deteta.

Pročitajte: Vujadin Savić dirljivom porukom čestitao svojoj ćerkici rođendan (foto)

Odluka Vujadina Savića

Instagram

Mirka je sa Andrejem, Adrijanom, Mihajlom i Anikom početkom leta došla za Srbiju zbog poslovnih obaveza i tada je izjavila kako uživa u stalnim putovanjima prateći supruga, ali da bi volela da se konačno skuće na jednom mestu:

– Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno – rekla je glumica.

Pročitajte: Nećete moći da verujete da je ovo ona: Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle četiri trudnoće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin)

Izgleda da su Mirkine želje uslišene, i da joj je nevenčani suprug napravio neverovatno iznenađenje! Naime, iskusni fudbaler je kao grom iz vedra neba objavio da završava profesionalnu karijeru i da će se posvetiti trenerskom poslu. I to, ni manje ni više, nego pogađate, u Crvenoj Zvezdi! Što znači da će porodica Savić na oduševljenje familije ostati u Beogradu, odluka Vujadina Savića posebno je obradovala mališane koji su se uželeli drugara.
Vujadin je ostavio fudbalsku loptu, makar u profesionalnom smislu, a mi mu kao treneru želimo još više uspeha sa njegovom Crvenom Zvezdom!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images