Devojka Lazara Ristovskog
Svet

October 11, 2022 11:41

By

Ne krije da se viđa s njom: Lazar Ristovski posle razvoda uživa u društvu mnogo mlađe lepotice (foto)

Nova izabranica Lazara Ristovskog mogla bi biti lepotica s kojom se fotografisao

Prošle godine je kao bomba odjeknula vest  o razvodu poznatog glumačkog para Danice i Lazara Ristovskog, koji su posle četiri decenije ljubavi odlučili da stave tačku na svoj brak.

Iako su svi odmah pomislili da je za krah njihovog braka kriva treća osoba, Ristovski je te navode odmah demantovao.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona – Danica Ristovski ne prestaje da šokira nakon razvoda, sada izgleda ovako (foto) 

Ata images

– Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je glumac u ispovesti za magazin “Gloria”.

Pročitajte: Lazar Ristovski se umalo udavio na snimanju filma

Rajko Ristić

Glumac uživa u prelepom društvu

Razvod Lazara i Danice Ristovski protekao je dostojanstveno kao što su i bivši supružnici sami, a da ovakvu odluku nije bilo lako doneti, priznao je ranije glumac. Sada, po prvi put u javnosti, osvanula je fotografija na kojoj on pozira u društvu prelepe dame, a u kakvom su svojstvu, nepoznanica je. Svakako, pratiocima je još u svežem sećanju razvod od jedne od omiljenih glumica, te ne čudi što je pomenuta objava bila “okidač” da se ponovo vrate na ovu temu i svi se pitaju da li je ova lepotica nova izabranica Lazara Ristovskog, piše Story.

Pročitajte: Snaja Lazara i Danice Ristovski je prava lepotica – Upoznajte Teodoru, najveće blago i ljubav njihovog sina Petra 

Dok je bio u braku, Ristovskom nisu pripisivani vanbračni izleti, niti su ga dovodili u vezu sa bilo kojom ženom, tako da i ako je posle razvoda stupio u vezu sa nekom damom, ne treba mu zameriti što je odlučio da ponovo potraži sreću. A, da li je njegova nova izabranica lepotica sa fotografije, pokazaće vreme.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM