Devojka Lazara Ristovskog
po prvi put

October 29, 2022 12:30

By

Ponovo zajedno: Lazar i Danica Ristovski zaboravili na razvod, sin Petar otkrio sve detalje

Odnos Lazara i Danice Ristovski nakon razvoda intrigira javnost

Iako su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova našeg glumišta, nedavno je kao bomba odjeknula vest da se četiri decenije duga ljubav između Lazara i Danice Ristovski ugasila. Glumački bardovi su se rastali u tišini, bez skandala i senzacija i svako je nastavio svoj život baš onako kako mu prija.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona? Danica Ristovski ne prestaje da šokira nakon razvoda, sada izgleda ovako (foto)

Odnos Lazara i Danice Ristovski

Foto: Ata images

Međutim, njihovi životi će uvek biti isprepletani njihovom decom i unucima, ali i zajedničkim poslovnim projektima. Njihov sin, reditelj Petar Ristovski i glumačka ekipa, završili su snimanje psihološke drame “Tunel”, a u istom projektu angažovao je roditelje. Iako su razvedeni, to nije predstavljalo problem, rekao je Petar za “Blic”, i istakao da mu je lakše kada radi sa mamom, jer ona ima više živaca.

Nemaju zajedničkih scena, nisu se ni sreli na snimanju. Žive civilizovan život bez obzira na taj razvod, sve funkcioniše normalno kao i pre. Hvala Bogu, i brat, i ja smo već u godinama, tako da tu nema nikakvih problema – rekao je Petar, te se osvrnuo na saradnju sa ocem.

Pročitajte: Ne krije da se viđa s njom – Lazar Ristovski posle razvoda uživa u društvu mnogo mlađe lepotice (foto)

Odnos Lazara i Danice Ristovski

Foto: Ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić