

Ukusno i jednostavno za pripremu: Danijela Dimitrovska podelila recept koji uspeva čak i početnicima u kuhinji
Recept Danijele Dimitrovske za projice priprema se brzo i lako
Danijela Dimitrovska važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na našoj javnoj sceni, te se sve dame pitaju kako joj polazi za rukom da ima savršenu figuru. Ona ne krije koliko vodi računa o svom izgledu, a sjajno se snalazi i u kuhinji.

ata images
Recept Danijele Dimitrovske za projice – Zdrave i ukusne, idealne za doručak ili večeru
Pored lepote od koje zastaje dah, ona je poznata i po vitkoj liniji, a za to kaže da su zaslužni redovni treninzi, kao i redukovana i zdrava ishrana.
“Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju “tajna” u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama”, istakla je jednom prilikom za Story.

Antonio Ahel/ATAImages
Osim što je uspešna u poslu i dobra majka, manekenka je i odlična domaćica te recept Danijele Dimitrovske za projice morate isprobati.
Za pripremu ovih zdravih i ukusnih projica nisu vam potrebni neki posebni sastojci, uglavnom sve već imate u kuhnji.

Getty images
Projice po receptu Danijele Dimitrovske dugo će vas držati sitim, a sastojke i pripremu pročitajte u nastavku:
Suvi sastojci:
– šolje kukuruznog brašna
– jedna šolja ražanog brašna
– kesica praška za pecivo
– pola kafene kašičice soli
– supena kašika suncokreta i susama
Pročitajte Brzo i jednostavno – Zdrav doručak po receptu Danijele Dimitrovske voleće svi ukućani
Mokri sastojci:
– šolja kefira
– jedna i po šolja kisele vode
– 3 jajeta
– 100 g praziluka

Getty Images
Priprema:
Prvo pomešajte u činiji sve suve sastojke, zatim u drugoj posudi sve mokre i dobro razmutite jaja. Kada su jaja umućena, sjedinite sastojke i mešajte dok smesa ne postane konzistentna. Zatim iseckajte praziluk i dodajte u smesu. Prespite smesu u kalupe koje ne treba da punite do vrha. Pecite 40 minuta na 200 stepeni.
Još recepata poznatih možete pročitati OVDE