

Dok odmara od pevanja, Aleksandra sprema hranu: Punjene paprike pravi s ljubavlju, Filip i Aleksandar ih obožavaju
Punjene paprike Aleksandre Prijović omiljene su u porodici Živojinović
Pevačica Aleksandra Prijović trenutno je na zasluženom odmoru nakon što je saznala da je u drugom stanju. Pevačica trenutno uživa u Americi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom, nedavno je prvi put podelila fotografiju na Instagramu otkako je javnost saznala da je trudna i to iz magičnog Diznilenda. Zvezda hita „Dam Dam“ sada ima vremena da se posveti porodici, što ranije nije bio slučaj, s obzirom na seriju koncerata koje je imala, a verujemo da u slobodno vreme voli da priprema hranu za svoje najmilije, te su u porodici opšte poznate punjene paprike Aleksandre Prijović koje ona odlično pravi.
Punjene paprike Aleksandre Prijović veoma su ukusne
Verovali ili ne, Aleksandra se sjajno snalazi u kuhinji, a mi vam sada donosimo recept ukusnih paprika.

Getty Images
Sastojci za punjene paprike:
- paprike babure
- 400 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2-4 čena belog luka
- 1 veći paradajz sveži
- 50 gr. opranog pirinča obarenog
- 1 jaje
- crvena mlevena paprika
- 1 rendana šargarepa
- ml. biber
- so, ulje
- 1 kašika brašna
- 200 ml. kuvanog paradajza

Getty Images
Priprema:
Na ulju propržiti seckan crni luk i rendanu šargarepu. Dodati iseckan beli luk. Ubaciti obaren pirinač, mlevenu papriku, posoliti i pobiberiti. Ubaciti jaje sve zajedno sjediniti.
Sklonite sa šporeta i ubacite to u mleveno meso i rukama sjediniti i onda puniti paprike. Zatvarati kriškama paradajza. Ređati u pleh.
U 200 ml vode dodati paradajz i kašiku brašna i sipati u pleh sa paprikom. Pouljiti i peći sat vremena na 200 stepeni.