

Iako je smršao, Marko Kon ne zaobilazi Miličin specijalitet: Ovaj obrok sa kupusom morate da probate
Milica Kon i i njen suprug Marko jedni su od najskadnijih parova na domaćoj estradi. Voditeljka i muzičar već godinama su u braku i zajedno dele i dobro i zlo, a njihov život dodatno upotpunjuju deca Klara i Ernest. Njihov brak opstaje zahvaljujući sličnim energijama, razumevanju, a prvenstveno ljubavi. Marko u poslednje vreme izuzetno vodi računa o ishrani, što se da i videti, jer je voditelj skinuo veliki broj kilograma, ali on i dalje uživa u hrani koju sprema njegova voljena.
Milica Kon ima kec u rukavu – musaka kao specijalitet za sve ukućane
Jedan od omiljenih kulinarskih specijaliteta gospođe Kon definitivno je musaka, a kako bi je i vi savršeno spremili baš onako kako voli i njena porodica, donosimo vam recept.

Getty Images
*SASTOJCI ZA MUSAKU SA KUPUSOM
– svež kupus
– mleveno juneće meso
– luk
– biber
– celerova so
– beli luk u prahu
– malo čilija
– mlevena paprika
– so

Getty Iages
*PRIPREMA
Milica savetuje da se svež kupus proprži na tihoj vatri. U drugoj posudi sa crnim i belim lukom izdinstati juneće mleveno meso. Dodati začine, a potom smesu sjediniti sa kupusom, pa sve promešati. Smesu presuti u pleh, pa preko dodati preliv od dva jaja pomešanih sa mileramom. Sve to preliti preko kupusa i mesa, a zatim odozgo posuti listiće kačkavalja i staviti u rernu.