

Ne luduju za fensi hranom: Danijela Buzurović ukusnom ćuretinom unosi toplinu u dom koji gradi sa Stefanom
Danijela Buzurović i njen suprug Stefan definitivno su jedan od najomiljenijih parova na javnoj sceni. Dok svojim šarmom osvajaju gledaoce emisija koje vode, prijatelje svojom energijom koja je, verujemo, najpozitivnija na nekom okupljanju, a između sebe vole da obraduju jedno drugo nekom ukusnom hranom.
Danijela Buzurović obožava da pravi razne specijalitete za svoju porodicu
Onisu svoju oazu mira stvorili, a sve je mnogo bolje kada su u društvu svoje dvoje dece. Verujemo da večeri provode uz razgovore i najukusniju hranu koju pravi Danijela, a kako je nedavno izjavila u jednoj emisiji, na njenom meniju je sve češće ćuretina „Oženi me“. Lepa voditeljka bila je veoma ljubazna i recepz za ovaj ukusan specijaltet podelila je da javnošću.

Printscreen Youtube
SASTOJCI
- 400g ćurećeg filea sečenog na šnicle
- 50g putera
- 250ml neutralne pavlake
- majčina dušica
PRIPREMA
Šnicle ćurećeg filea ispržite sa obe strane na puteru, a zatim izvadite iz tiganja. U masnoću koja je ostala sipajte neutralnu pavlaku, sušeni paradajz sitno seckan i parmezan. Krčkajte pet minuta dok ne dobijete sos, potom vratite šnicle i krčkajte još par minuta sve zajedno. Poslužite uz mlade krompiriće.
Uz ovaj ručak odlično ide salata neobičnog spoja ukusa. U pitanju je kombinacija jagoda i špargli, a priprema je više nego jednostavna.

Printscreen Youtube
Špargle operite, isecite drvenasti deo te ih isecite na dužinu od 2-3cm. Izgrilujte ih na maslinovom ulju. Malo prohladite te pomešajte sa jagodama sečenim na četvrtine, rukolom i feta sirom. Izmešajte salatu i prelijte prelivom.