Ivan Vučićević
Cakana pokazala kako najbolje da iskoristite meso iz supe: Njen recept je brz i jednostavan
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nekada davno bila je gošća emisije „Poznati kuvaju“ kod Nataše Ilić, a tom prilikom je pripremala umak sa piletinom.
Cakana podelila recpt za umak za meso iz supe
Ona je ujedno posavetovala sve kako na najbolji način da iskoriste meso iz supe. Ovo jelo može da se jede samostalno, a može da se služi i uz neku testeninu, njoke ili krompir.

Youtube printscreen / Poznati kuvaju
Sastojci:
– kuvano pileće meso
– beli luk
– crni luk (može mladi luk)
– ulje
– paradajz
– sos od paradajza
– suvi začin
– biber
– so
– ruzmarin

Priprema:
Propržiti na ulju beli luk, dodati sitno seckani crni luk. Kad je dovoljno proprženo dotati paradajz, a potom i sos od paradajza. Kada se sos dovoljno ukrčka začiniti ga i u njega dodati iseckano kuvano meso. Jelo se može služiti samostalno ili uz neku testeninu.
Pročitajte i...