

Novakova deca jedva čekaju da dođu kod bake: Dijana Đoković mališanima uvek servira ovu najukusniju poslasticu
Majka teniskog maga Novaka Đoković, Dijana Đoković dobro je poznata kao žena koja je stavlja porodicu na prvo mesto i koja je nesebično davala sve svojoj deci, a danas kada imaju sve, tu je uvek za njih kako bi ih podržavala i veselila se svakom njihovom uspehu i lepim životnim momentima. Njena sreća je sada još veća, pogotovo otkako je postala baka, a kako je sin Đorđa Đokovića blizu, baki iapk nedostaju deca koja su daleko – Tara i Stefan su Novakova deca koju Dijana ne viđa tako često i kada su zajendo koristi svaki momenat kako bi udovoljila mališanima.
Dijana Đoković uvek obraduje unuke najslađom poslasticom
Osim što im u svemu udovojava, ona je tu da ih uvek počasti nekoj poslastici, u čemu je pravi majstor, pa ima uvek s ljubavlju spema njenihove omiljene palačinke.

Getty Images/Cecilia Di Dio
Dok im majka Jelena Đoković sprema glutenske palačinke, Dijana je tu kako bi mališanima spremila palačinke u kojima deca uživaju, sa puno eurokrema. Ona sprema ove palačinke na poseban način, a mi vam sada donosimo recept za omiljenu poslasticu Novakovih mališana.
SASTOJCI
‒ 2 jaja
‒ 200 g brašna
‒ 4 kašike ulja
‒ prstohvat soli

Guliver Getty Images
PRIPREMA
Razbijte jaja u činiju pa dodajte šećer i so. Umutite mikserom, dodajte ostale sastojke sledećim redosledom: polovinu pripremljene količine brašna i mleka, pa ostatak brašna i mleka. Mešajte dok smesa ne postane glatka. Lagano dodajte mineralnu vodu i ulje i nastavite sa mešanjem. Ostavite smesu da odstoji trideset minuta u frižideru, pa pecite sa obe strane na zagrejanom tiganju na koji ste stavili nekoliko kapi ulja. Nafilujte nadevom po želji i uživajte.