svet

November 7, 2013 12:59

By

ABC Media Summit: Robert Čoban o novim medijskim proizvodima Color Press Grupe

ABC3

ABC Srbije je i ove godine organizovao tradicionalni, 5. Media Summit – pod nazivom “New Media Revolution“. Konferencija koja je ove godine održana u hotelu “Metropol Palace” već pet godina predstavlja najveće okupljanje regionalnih lidera medijske industrije, a cilj njen je upoznavanje sa novim tehnologijama i kanalima distribucije informacija, novim opcijama u povećanju prihoda od oglašavanja, transparentnom poslovanju i razmeni mišljenja i iskustava medijskih lidera.

ABC1

 

Na prvom panelu govorili su predstavnici medijskih i oglašivačkih agencija: Dominik Lajl, generalni direktor EACA, Jovan Stojanović, direktor agncije Direct Media i Bojan Rendulić, generalni direktor, Initiative FB.

Uoči panela na temu digitalizacije u magazinima, predsednik Color Press Grupe Robert Čoban govorio je o novim medijskim proizvodima svoje kompanije predstavivši hronologiju strukture prihoda u CPG od 1992. do danas.

O novinarskoj etici u novim medijima govorili su Veselin Simonović, glavni i odgovorni urednik “Blica”, Ratko Dmitrović, generalni direktor i glavni urednik “Novosti”, Dragoljub Žarković, glavni urednik nedeljnika “Vreme” i Zoran Stanojević, urednik na RTS.

ABC2

 

New Media Revolution