Aca-Luka, svađa Marine Visković i Saše Mirkovića, hype tv, estrada skandal
Star

5 Novembra, 2021 15:12

Aca Lukas: „Majka mi je umalo umrla zbog Miroslava Ilića”!

Priču Milomira Marića da su roditelji Ace Lukasa pre mnogo godina umalo razveli zbog Miroslava Ilića potvrdio je svojevremno i sam pevač.

Aca Lukas prepričava anegdotu!

Pa nije bilo baš bukvalno, ali tako nekako – rekao je Lukas pre par godina, i dodao:

– I kada sam upoznao Miroslava, moja majka mi je bila u glavi. Ja se sećam da je bio ogromna zvezda kada sam ja išao u školu. Moja majka je išla na njegove koncerte. on je tada punio Dom sindikata svaki dan zaredom mesec dana. Ja sam se šalio sa majkom i govorio joj: „Zašto ne uđeš na onaj koncert od pet sati, pa se na kraju sakriješ iza stolice i ostneš i na drugom koncertu od osam sati, a ne da plaćaš dve karte?” ma ona je toliko obožavala Mirosalva, da sam ja kod mog oca primetio animozitet prema njemu. On nije mogao da podnese toliku ljubav svoje supruge prema nekom pevaču. I kada sam posle ušao u ovaj svet estrade i upoznao Miroslava, sećam se, on je pravio koncert, sedeli smo u nekoj emisiji, a ja sam ga zamolio da okrenem majku telefonom i da je on pita da li želi karte. On pristane. Moja majka se umalo šlogirala. Da kucnem u drvo preživela je. – pičao je Aca Lukas.

Ništa u njenom životu pre i psole nije moglo da se poredi s tim pozivom. Posle me je zvala i rekla: „Sine, šta si mi to napravio?!” Ja kažem: Pa šta sam ti napravio? Ona kaže „Pa mogla sam da umerm!”. Miroslav joj stvarno dao karte i oni su se posle upoznali. Majka nije mogla da veruje šta joj se desilo – prepričava Aca korz osmeh!

FOTO: RAJKO RISTIĆ