Scandal

20 марта, 2022 19:10

Aca Lukas pokidao i u Štutgartu! Mnogobrojnu publiku doveo do usijanja! (FOTO)

Svoj novi hit „Pokidan“ Aca Lukas premijerno je prikazao publici u subotu u 13 sati putem svog YouTube kanala. Istog dana Lukas je spomenutu pesmu premijerno otpevao na nastupu u diskoteci „Metropola“ u Štutgartu.

Za Lukasov nastup u Štutgartu trazila se karta više a na zalost organizatora kapacitit kluba nije bio dovoljan da primi sve one koji su hteli da uzivaju u njegovoj muzici. Preko 500 Acinih fanova ostalo je uskraćeno za zurku koja će se definitivno prepričavati.

Privatna arhiva

Nakon ponoci Lukas je sa svojim „Folk House“ bendom izasao pred oko 1. 000 ljudi koji su ga od prve do poslednje pesme, horski pratili u glas.

Ponesen odličnom atmosferom Aci kao ni gostima se nije išlo kućama. Predviđeno vreme za zatvaranje kluba je u pet sati ujutru kada se Lukas zapravo po drugi put, na zahtev neumorne publike, vratio na binu. Vlasnici kluba „Metropola“, kao i pevač kazu da odavno ne pamte bolju zurku što je definitivan znak da će se uskoro ponoviti.

Privatna arhiva

Sledeći evropski nastup Aca će imati u Holandiji koji će mu biti kao generalna proba pred koncert u Areni koji je zakazan za 14. april.

Privatna arhiva

Pročitajte: Prelepa ITALIJANKA mu je rodila petoro dece! Ovo niste znali o karmičkoj ljubavi Siniše i Arijane Mihajlović!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Privatna arhiva