Svet

29 Januara, 2021 14:19

Aca Lukas OPET KAŽNJEN zbog saobraćajnog prekršaja! Dobiće svog VOZAČA!

Aci Lukasu očigledno nije dobar period za vožnju, a ni učestvovanje u saobraćaju, astrolozi upozoravaju da je na snazi retrogradni Merkur, pa je bolje da svi budemo dodatno oprezni. Lukas je sinoć morao da plati kaznu zbog brze vožnje, što mu je drugi prekršaj u kratkom periodu.

Dobiće svog vozača

Aci Lukasu sinoć je izmerena brzina kretanja od 113 kilometara na čas, na putu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. Policija je napravila zapisnik za prekšaj, ali drugih prekršaja nije bilo – rekao je izvor.

Da je Lukas kaženje zbog prekoračenje brzine potvrdio je i menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković, pravdajući ga da je sinoć žurio zbog obaveza.

Potrudiću se da od danas angažujem vozača koji će voziti Lukasa. Radimo na montaži spotova za nov album jer je veliko interesovanje, pa je žurio sinoć i nije obratio pažnju na ograničenje. Uredno je platio kaznu od 5.000 dinara, jer je prekoračo brzinu za 20 na sat – izjavio je Mirković prenose Kurir i Mondo.

Da podsetimo prvi Lukasov prekršaj bio je početkom nedelje, Lukas je priveden, i proveo je noć u pritvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Ja nisam izvršio višestruko ubistvo, ne znam na koji se to nivo stavlja… Pa, nisam ubio nikoga! U redu je, napravio sam prekršaj zbog kog sam snosio konsekvence – prespavao sam celu noć tamo, čak nisam zvao ni menadžera da ga obavestim da sam tamo, zato što sam smatrao da sam kriv i bilo bi glupo da bilo koga zovem. I takođe, dobio sam kaznu ujutro odmah, kod sudije – 60.000 dinara, 14 bodova i 7 meseci oduzeta dozvola… Ja mislim da je to sasvim okej, ne vidim razliku između sebe i bilo kog drugog građanina ove zemlje. Ne znam kolika još pompa treba da se digne, kao da sam terorista, kao da sam bacio bombu na tržni centar! Ne treba se taj događaj stavljati na taj nivo koji nije taj, nisam bacio bombu na tržni centar, pa pobio 100 ljudi kao teroristi, već vozio u alkoholisanom stanju, i to u blago alkoholisano – izjavio je tada u emisiji „Ekskluzivno“.

FOTO: IVAN VUČICEVIC