Scandal

December 30, 2020 10:31

By

Aca Lukas PROKOCKAO 200.000 evra za JEDNO veče!

Pevač Aca Lukas izjavio je da kada se kockao za jedno veče izgubio čak 200.000 evra. Lukas je odmah dodao i da je on te pare zaradio, a još ranije Lukas je pričao kako je tokom pevačke karijere zaradio oko milion evra.

Prokockao 200.000 evra za jedno veče

Ovo je Lukas rekao gostujući u emisiji „Amidži šou”, kada su ga pitali da navede najgoru situaciju kad je sebi rekao nikad, a pogazio to prvom prilikom. On nije mogao da izdrži pa je obaška i prokmentarisao kolege sa estreda koji su dobili pomoć države u iznosu od 90.000 dinara.

Rekao sam da neću nikad da kockam kad sam izgubio velike pare, pa sam opet. Gubio sam i po 200 hiljada. Ja sam bar imao tezge pa sam izgubio, a ovi ljudi traže pomoć, traže hitnu. Nema posla, nema, a neki koji su dobili pomoć oni imaju koronu već deset godina, deset godina niko ništa ne radi. Sramota ko traži pomoć države treba da ih bude sramota. Jedna pevačica rekla: „Ubi me korona, nemam posla, nemam leba da jedem”, pa nemaš leba već devet godina, niko te ne zove. Sramota je da neko ima pet članova porodice, a neko traži pomoć od države – rekao je Aca piše Pink.rs

FOTO: RAJKO RISTIĆ