svet

August 4, 2016 16:50

By

Ako ne želite da vam se smanje grudi, dobro pazite koliko često pijete OVAJ napitak

Veličina ženskih grudi muškarcima je jako bitna, ali i lepši pol obraća mnogo pažnje na svoje obline i trudi se da ih sve više ističe. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Studija, koja je nedavno sprovedena u Švedskoj, pokazala je da je količina kafe koju žena svakodnevno konzumira, u neraskidivoj vezi sa veličinom njenih grudi.

Iako zvuči neverovatno i možda besmisleno, naučnici su izneli podatke koji svedoče ovoj konstataciji.

Rezultati su objavljeni u Britanskom žurnalu o kanceru, a ističe se da je preko 50 odsto žena podložno smnajenju grudi i to usled konzumiranja velikih količina kofeina. Posebno su ugrožene žene sa velikim gdrudima.

 Grudi će se smanjiti, ali neće u potpunosti nestati uverava Helena Jernstroem, eksperimentalni onkolog iz Švedske i dodaje: “To, ipak, ne znači da treba da se u potpunosti odreknete kofeina jer određene, male količine, pomažu u smanjivanju rizika od raka”.

Smanjenje broja grudnjaka neraskidivo je povezan sa kombinovanim radom estrogena i kofeina, zbog čega su i žene sa većim grudima (većim mlečnim žlezadama i više estrogena), prve na meti.

Istraživanja su dovela i do rešenja koja pokazuju da je najbolji prirodni način za rast grudi šejk od papaje i mleka, koji je potrebno da se konzumira svakodnevno. Hranljivi sastojci i vitamini koji su pronađeni u ova dva sastojka, ukoliko se svakodnevno unose u organizam, čine da vaše grudi postanu bujnije.

IZVOR: lepotaizdravlje.rs, M. S.