svet

11 Februar, 2020 21:30

Aleksa iz serije “Igra sudbine”! “Nemam problem da se skinem i snimam vruće scene!”

Sve je to svedeno i lepo urađeno. Nije preterano eksplicitno,

Aleksa iz serije „Igra sudbine“ je dao ekskluzivan intervju magazinu „TV Novele“, a mi vam prenosimo najzanimljivije delove.

Nakon što smo ga godinama gledali u seriji „Sinđelići”, Luka Raco vratio se na naše male ekrane kao glavni junak uzbudljive sage „Igra sudbine”. Glumi Aleksu Kanačkog, arogantnog momka s kojim se sudbina poigrala na najneverovatniji način. Luka je rođen u Beogradu 24. februara 1991. godine. Srednje obrazovanje stekao je u Prvoj beogradskoj gimnaziji, a potom je diplomirao na Beogradskoj bankarskoj akademiji na Odseku za bankarstvo i finansije. Na istom fakultetu završio je i master studije, a uporedo s tim usavršavao je svoje glumačke veštine. Godine 2013. dobio je ulogu Riste u seriji „Sinđelići”, a gledali smo ga još i u filmu „Saga o tri nevina muškarca” i seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine”. Luka je 2012. godine proglašen najlepšim muškarcem Srbije, a na izboru za najlepšeg muškarca sveta dobio je priznanje za najbolje stilizovanog učesnika. Proćaskali smo s njim kako biste ga bolje upoznali i evo šta nam je sve otkrio.

Kako bi u nekoliko rečenica opisao svoj lik u seriji „Igra sudbine”?

Aleksa je arogantan mladić kome je jedino poslovni uspeh bitan. Takmiči se u svemu i nikad nije zadovoljan. Predstavljen je kao bezosećajan momak, ali s vremenom u njegovom životu dolazi do velikih promena, koje utiču na to da sve sagleda iz nekog drugog ugla. Hoće li to uticati na njega? Pa, ostavio bih gledaocima da sami pogledaju.

Aleksa iz serije je sušta suprotnost meni!

Koliko si sličan Aleksi?

Velike su razlike između mene i Alekse, čak mogu reći da je on sušta suprotnost meni. Ipak, sa zadovoljstvom igram takvu ulogu.

Da je Aleksa stvarna osoba, da li bi se družio s njim i koji bi mu savet dao?

Pokušao bih da shvatim zbog čega je upravo takav kakav je. Poručio bih mu da sreću ne čine materijalni uspesi.

S kim se na setu „Igre sudbine” najbolje slažeš?

Definitivno sa svima! Imamo čak i WhatsApp i Viber grupe u kojima svakodnevno razmenjujemo poruke – čak i kad nismo na setu. Svi su oni divni ljudi i veliki profesionalci sa kojima je lepo sarađivati, ali i družiti se. Ipak, izdvojio bih svoje serijske roditelje Milicu Milšu i Vladana Savića, koji su mi ogromna podrška na samom setu. Kada je reč o mlađoj generaciji, mislim da je okupljena najbolja moguća ekipa.

Aleksa je prilično hladan čak i prema članovima svoje porodice. Kakav ti odnos imaš sa svojim najbližima?

Roditelji su mi najveća podrška na ovom putu, kao i najveća motivacija. Rista i Radmila su definitivno moji najverniji fanovi, a i ja njihov. Oni su divni roditelji i još divniji prijatelji.

Skinuo si se već u prvim epizodama „Igre sudbine”. Da li ti je problem da se skineš pred kamerama i koliko je teško snimati „vruće” scene?

Sve je to svedeno i lepo urađeno. Nije preterano eksplicitno, tako da nemam apsolutno nikakav problem sa snimanjem scena te vrste.

U jednoj epizodi Aleksa u krevetu kaže Sofiji da će joj dokazati da nije robot. Da li si ti robot u krevetu ili si ipak spontaniji?

Mislim da to ipak nije pitanje za mene (smeh).

Aleksa to ne bi! Ja se družim sa svim svojim bivšim devojkama!

Nikad dosad javnosti nisi predstavio neku od svojih devojaka. Zašto? Jesi li trenutno u vezi?

Jesam jednom prilikom za neke časopise, niste dobro istražili (smeh). Nemam problem s tim, ne krijem svoj privatni život. Trenutno nemam devojku, slobodan sam.

Kakva treba da bude devojka da bi te privukla?

Mislim da je to taj momenat koji se jednostavno desi i teško ga je opisati. Često volim da kažem da je reč o X faktoru, koliko god to zvučalo kao kliše. Ali stvarno jeste tako – to je osećaj koji je neopisiv.

Da li ti se dešava da ti prilaze muškarci i kako reaguješ u tim slučajevima?

Nikad mi se nije dogodilo ništa slično.

Da li za sebe možeš da kažeš da si veran? Jesi li nekad varao partnerke? S druge strane, da li ti se nekad desilo da saznaš da ti je partnerka nabila rogove?

Ako uzmem u obzir činjenicu da sam u dobrim, prijateljskim odnosima sa bivšim devojkama, mogu reći da nikad dosad nije bilo problema te vrste.

Otkrij nam tri stvari koje malo ko zna o tebi.

Previše spavam, obožavam ljutu hranu i za mene nema tog problema koji putovanje ne može da reši.

U SVAKOM BROJU MAGAZINA TV NOVELE ČITAJTE O JUNACIMA SERIJE „IGRA SUDBINE“

AUTOR: STEFAN ZLATKOVIĆ

FOTO: ALEKSANDAR KRSTOVIĆ ZA TV PRVA