scandal

27 Februar, 2020 17:00

Aleksandra i Filip ISKEŠIRALI 70.000 EVRA! Prpiremaju GALA SLAVLJE za svog naslednika – OVO su detalji!

Aleksandra i Filip su postali roditelji prošle godine, kada je na svet došao Aleksandar 6. marta. Novopečeni roditelji uveliko planiraju gala slavlje u jednom prestoničkom hotelu.

Njih dvoje navodno će 11. marta upriličiti veliko gala rođendansko slavlje svom nasledniku, a istog dana planiraju da organizuju i krštenje.

HEROINA UGLEDALA SVETLOST DANA! Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pesmom!

Snimak kao DOKAZ da su Iva i Karić imali S*KS?! Ona navlači GAĆICE, pa traži maramice! (NECENZURISAN VIDEO)

Ana Nikolić “šutnula” dečka zbog Koraćeve!? Ova AFERA je presudila!

– Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina – otkriva dobro obavešteni izvor za Pink.

Podsetimo, Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se porodi u Americi, porodila u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici. Da se porodi u Srbiji pre svega je odlučila jer u Beogradu će imati mnogo pomoći. Pevačica se porodila carskim rezom, a beba je na rođenju imala 2.800 grama.

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printcreen