svetlana ceca bojkovic
Star

23 Novembra, 2021 11:57

Ana Bekuta i Ceca Bojković potresnim govorom se oprostile od Merime!

Na komemoraciji Merimi Njegomir, pored Olivere Kovačević i Bore Dugića govirli su brojni prijatelji preminule pevačice. Ana Bekuta i Ceca Bojković potresnim govorom se oprostile od Merime! Ćerke Jelena, Ljubica i Milica, kao i sin Marko nakon održanih govora primali su saučešće u sali od prisutnih.

Ana Bekuta i Ceca Bojković potresnim govorom rasplakale sve prisutne!

Pevačica Ana Bekuta održala je emotivan govor.

Kada je Merima umrla celu noć do jutra gledala sam Merimine snimke na Jutjubu – rekla je Ana između ostalog.

Merima i ja nismo bile estradne drugarice, bile smo prave drugarice. Jedan lepi događaj u njenom životu zauvek nas je spojio i između nas satkao vezu koja je neraskidiva, čak i ako se ne bismo stalno čule i pile kafu. Beskrajno sam tužna što je više nema. Moraću da postanem tvoj obožavalac i provodim noći gledajući tvoje snimke. Hvala ti – rekla je Bekuta, a potom zaplakala.

Glumica Svetlana Ceca Bojković pročitala je pesmu koju je ćerka Jelena napisala za Merimu.

Došla sam baš kod tebe, svesna gde idem i da imam sto života, uvek bih tebe izabrala. Tužno te gledam dok odlazim jer u svakom našem najkraćem rastanku osetim tvoju tugu, osetim kako ti se srce steže, čak kad i osmehom pokušavaš da sakriješ bol i od sebe. Nekada ti suzama pokazujem da tebe boli, mene. Ja još uvek znam da veza među nama večna i neraskidiva.

FOTO: RAJKO RISTIĆ