

Svekrva otkrila Ani najveću tajnu Švajnštajgerovih: Bastijan je besan
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger s proleća su se razišli, a tokom leta i zvanično je stavljena tačka na njihov brak. Par je bio devet godina u braku, a nedugo nakon vesti o razvodu saznalo se da je fudbaler ušao u emotivan odnos sa Silvom Kapitanovom iz Bugarske. Nnih dvoje su uveliko zajedno i putuju, dok je Ana posvećena svojoj karijeri i deci Teu, Leonu i Luki.
Ana Ivanović sprema bolonjeze po receptu porodice Švajnštajger
Za sada nije poznata priroda odnosa Ane i Bastijana, iako je bilo navoda da je teniserka bila spremna da pruži Bastijanu drugu šansu, što je on, navodno, odbio. Ipak, izgleda da je Ivanovićeva i dalje draga članovima Bastijanove porodice, te se priča da joj je njegova majka ostavila recept koji je opšte poznat u porodici Švajnštajger.

Andreas Rentz/Getty Images for GQ Germany
U pitanju je recept za bolonjeze koje je Bastijan obožavao da jede u porodičnom domu.
Ana ih je spremala po receptu njegove majke, a osim toga spremala je i tradicionalno austrijsko jelo, kajzeršmarn, koji u njemu budi osećaj doma.
Očigledno je da bivši srpski zet, kome su se, kada su naša jela u pitanju dopale prženice, obožava testo. Kajzeršmarn ili u prevodu carski omlet je takođe jelo od testa, slatko je i pravi se na veoma jednostavan način.

Alexander Hassenstein / Staff / Getty Images
– 3 jaja
– 2 kašike kristal šećera
– 150 ml mlijeka
– 180 g glatkog brašna
– 1 prstohvat soli
– 2 kašike maslaca
– šećer u prahu za posipanje i pire od jabuka kao dodatak.

(Photo by Gerald Matzka/Getty Images
U jednoj činiji posebno penasto umutiti belanca sa prstohvatom soli, a drugoj žumanca sa šećerom. U žumanca zatim dodati mleko, a potom postepeno dodavati brašno neprekidno mešajući da se ne bi stvorile grudvice.
Inače, Ana redovno deli na društvenim mrežama zdrave recepte, koji su deo njene svakodnevne ishrane.