Ana Korać
Scandal

July 20, 2021 22:00

By

Ana Korać se udaje! Novi dečko planira da je zaprosi!

Ana Korać se udaje!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ana Korać se udaje! Naime, prema rečima našeg izvora, njen momak s kojim uživa u vezi, planira da je zaprosi.

SPREMAJU SE DVE SVADBE! JEDNA U SRBIJI, DRUGA U INOSTRANSTVU!

Ana Korać

Anin dečko je iz inostranstva i siguran je da je ona prava žena za njega – započinje naš izvor i dodaje:

On se sprema ovih dana da je zaprosi, a kako veruje da će ona pristati jer se mnogo vole, razumeju i nekako su se našli, isplanirao je da je odmah vodi pred matičara i da joj predloži da se preseli kod njega da živi, van Srbije. Ubeđen je da će ona na to pristati. On živi na nekoliko lokacija u Evropi, ima privatne kompanije i baš je imućan i uspešan. Želi da mu Ana rodi dvoje ili troje dece, baš je srećan s njom. Naravno, Ana će moći uvek da dolazi u Srbiju privatnim avionom da poseti svoje prijatelje, majku, brata i familiju. To će biti najmanji problem. On je čak i na svadbu mislio, tako da ako Ana pristane, veselje će biti i negde u Evropi, ali svakako i u Srbiji. On je baš lud za Anom, sve će učiniti da ona bude srećna – završava naš izvor.

Pročitajte: Haljina Ane Korać ostavila sve u čudu! Svi su mislili da je venčanica!

Ana Korać

Ana Korać se udaje!

Inače, Ana je nedavno objavila sliku iz ordinacije i svoje pratioce obavestila da radi botoks, tako da je možda i predosetila da joj se sprema iznenađenje, pa hoće da izgleda još bolje za tu priliku.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM