scandal

2 Maja, 2019 21:00

Ana Mihajlovski sa bivšim mužem i ćerkom na odmoru, evo šta ih je odalo! (foto)


Simpatična voditeljka objavila je na instagramu set fotografija iz Italije gde je pokazala da najviše uživa u prelepoj prirodi, usred koje je smeštena u jednom luksuznom rizortu.

Međutim, ono što je takođe pokazala je da na odmoru ne brine o urednosti hotelske sobe, te je slikala haos koji su napravile njena ćerka i ona.

Haos na sve strane je najbolji opis onoga što vidimo u sobi gde je krevet zatrpan zguzvanom odećom, dok su po podu razbacane patike, ali i odevni predmeti. Ana Mihajlovski je uz fotografiju napisala :

-Iva i ja u igri- Ko će veći svinjac da napravi.

Da ne robuje stereotipima i pravilima i da živi isključivo po svojoj meri, Ana Mihajlovski je dokazala mnogo puta. Sa oba bivša muža, Goranom Stamenkovićem i Mirkom Grubinom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Zoju od devet godina i četvorogodišnjeg sina Petra, ostala u dobrim odnosima.

Zanimljivo je da je Goran Stamenković takođe u Italiji sa Anom i njihovom zajedničkom ćerkom iako nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju. Međutim, Instagram ih je odao jer i Ana i Goran objavljuju svoje fotografije sa devojčicom, sa istih mesta.

Takođe, ispod jedne od Goranovih fotografija Ana je u komentarima objavila da je zaboravio da napiše, odnosno da taguje nju kao bivšu ženu, jer je tagovao samo sebe i ćerku. Ispod Aninog komentara usledili su komentari prijatelja koje je nasmejala svojom iskrenošću i neposrednošću.

https://svet-scandal.rs/vesti/ana-mihajlovski-nije-mogla-da-dode-sebi-kad-je-videla-ovaj-prizor-u-svom-stanu/


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram