Svet

10 Oktobra, 2021 12:44

ŠOK! Ana Nikolić POLUPALA tri automobila i POBEGLA! Evo u kakvom je stanju tada bila!

Ana Nikolić imala je udes u beogradskom naselju Voždovac, kada je izgubila kontrolu nad svojim vozilom i polupala čak tri parkirana automobila.

Ana Nikolić polupala tri automobila i pobegla!

Nikolićeva se sada oglasila i otkirla kako je došlo do udesa, kako se oseća i da li je priznala krivicu:

Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi – izjavila je Ana i dodala:

Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada – tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka – rekla je Nikolićeva.

FOTO: RAJKO RISTIĆ