scandal

December 11, 2019 19:00

By

ANA NIKOLIĆ PONOVO IDE NA OPERACIJU: Nakon što je SMANJILA ŽELUDAC, izdvojila još 7.000 evra za BOLNI PROCES!


Ana Nikolić je zahvaljujući operaciji smanjenja želuca, uspela da skine više od 30 kilograma za samo nekoliko meseci, ali se nedavno suočila sa novim problemom. Nakon drastičnog gubitka na težini nastao je problem suvišne kože, a taj problem jedino može operacijom da se reši.

Pevačica će navodno početkom naredne godine, ponovo ići pod nož, kako bi se otarasila suvišne kože, koja joj smeta i koja joj narušava estetiku.

– Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatima, i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je veoma brzo smršala, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja joj visi, a lipoliza i tretmani, kojima se podvrgnula da smrša, joj nisu baš puno pomogli. Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, rešila je da ponovo ode pod nož – navodno kaže izbor blizak pevačici i dodaje da će Ana ići na operaciju, sredinom januara sledeće godine.

– Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila, da će morati pod nož. Donela je odluku, da tu operaciju izvrši u istoj privatnoj klinici, u kojoj joj je i smanjen želudac. Pošto se veoma plaši, dobro se raspitala o proceduri. Lekari će joj napraviti rez u donjem delu stomaka, i ukloniti višak kože i masnog tkiva, a eventualno će joj i pupak premestiti na višu poziciju. – kaže izvor  za Alo i dodaje da Ana planira još jednu operaciju:

– Moraće da ojača trbušne mišiće, a nakon operacije uklanjanja kože, planira i da poveća zadnjicu. Za to će joj poslužiti masno tkivo iz butina, koje će joj ubrizgati u zadnjicu. Ani je važno da nakon operacije nema vidljive ožiljke, ali joj je bili bitno i da period oporavka, ne bude predugačak, budući da planira da objavi novi album. Lekari su je uverili da će, ukoliko sve bude u redu, moći da izađe iz bolnice za tri dana. Međutim, moraće da nosi čvrst elastični pojas gotovo mesec dana, a neće smeti ni da se izlaže većim fizičkim naporima u tom periodu – rekao je izvor i otkrio cifru koliko će koštati svi ti zahvati:

– Ona se složila sa svim idejama i za operaciju će morati da izdvoji oko 7.000 evra. Njoj je bilo bitno da ne mora dugo da leži, i da može što pre da se baci na posao – završava izvor.

https://svet-scandal.rs/vesti/monstruozno-ana-nikolic-pozvala-institucije-da-reaguju-podrzala-severinu-i-optuzila-milana-kako-ne-voli-sina/