Ana Bekuta
Svet

4 Novembra, 2021 13:30

Ana odvela Mrku na kontrolu, a lekari ga odmah stavili na operacioni sto!

Bivši ministar i partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić otišao je na kardio-vaskularnu klinku na Dedinju, na rutinsku kontrolu, međutim on je operisan.

Ana odvela Mrku na kontrolu a njega operisali!

Na veliko iznenađenje Ane Bekute, ispostavilo se da je juče Mrki ugrađen pejsmejker, iako je već jednu operaciju na srcu imao u toku ove godine, zbog čega je i bio na kontroli. Pevačica je veoma zabrinuta, ali se oglasila i otkrila u kakvom je stanju Mrka.

Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam.  – rekla je kratko Ana Bekuta.

ana bekuta i mrka

Političar Milutin Mrkonjić prvo je otišao na kliniku kako bi se ispratilo njegovo zdravstveno stanje, i srčani problemi koje ima, jer je u avgustu mesecu operisao srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja. Ana Bekuta je bila sa njim u klinici na Dedinju, i to nekoliko sati, a onda je istu napustila, što su zabeležile kamere „Paparaco lova“.

Bekuta je delovala nenaspavano, a potom se uputila u zgradu na Vračaru, gde živi u penthausu.

Uprkos njegovm zdravstveno stanju Mrka je, pre odlaska na kontrolu uhvaćen kako provodi vreme sa zakonitom suprugom Draganom.

Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa – kazao je on jednom prilikom za „Kurir“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ