Porodica Ane Sević
Svet

March 3, 2022 14:30

By

Ana Sević na svet donela TREĆE dete! Evo kog je pola beba, svi su presrećni!

Harizmatična pevačica Ana Sević danas je na svet donela treće dete, sina, u porodilištu “Narodni Front”, prenosi Republika. Mama i beba se osećaju dobro, a dečak je dobio desetku na rođenju.

Sevićeva tokom trudnoće nije želela da otkriva pol bebe, a nakon dve devojčice, Lorene i Sene, stigao je brat, a tome se najviše raduje tata Danijel Nedeljković sa kojim je nekoliko godina u idiličnoj zajednici.

Pročitajte: Pogledajte luksuzni stan Ane Sević! Ovaj kutak je samo njen!

Ljupka brineta je na početku devetog meseca sa publikom podelila da li su joj se neke navike u vezi sa ishranom promenile, ali i koliko je opterećuju kilogrami.

Imala sam razne faze. Sada jedem ananas kao blesava, dugo me je držala faza palačinki sa kremom i višnjom. Imala sam fazu sa pomorandžama i pitom sa jabukama. Ako ne pojedem ono što mi se jede, budem i dalje gladna — rekla je nedavno i dodala:

— Iskrena da budem poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam dva kilograma više nego što inače imam. Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na ignor. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna — s ponosom je tada rekla.

Pročitajte: Andrija Milošević nikad emotivniji! Evo koje dirljive reči je uputio sinu!

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević